Alta löydät tarjoamani palvelut. Olen käytettävissä niin pieniin toimeksiantoihin kuin pidempiinkin yhteistöihin, tarpeesi mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä työllesi hinta-arviota – se ei sido sinua mihinkään.
01 
Ulkoasun suunnittelu
Tarvitsetko ulkoasun suunnittelua tai sen päivitystä? Olipa kyseessä mainos, tapahtuma, tuote tai palvelu, suunnitellaan yhdessä paras lopputulos markkinointisi tueksi.
02 
Animaatiovideot ja logoanimaatiot
Elävöitä brändiäsi oivaltavalla logoanimaatiolla tai herätä mainoksesi eloon lyhyen ja ytimekkään animaatiovideon avulla. Kauttani saat tarvittaessa myös tarpeisiisi yksilöidyn musiikin tai voiceoverin.

Pyydä tarjousta →
03 
Staattiset ja HTML5-bannerit
Huomiota herättävä banneri on loistava tapa ohjata asiakas haluamaasi paikkaan. Voit valita tarpeidesi mukaan staattisen kuvan tai liikkuvan, animoidun HTML5-bannerin, mediaan kuin mediaan.
04
Printtimainokset
Painettu mainos on erinomainen tukimateriaali myynnillesi ja tehokas tapa jäädä vastaanottajan mieleen. Minulta saat mm. mainoslehtiset, ilmoitukset, oppaat ja muun graafisen materiaalin.
05 
Infografiikka ja datan visualisointi
Visuaaliseen muotoon tehty tutkimustulos, vertailu, prosessikuvaus ja muu informaatio jää mieleen paremmin kuin pelkkä teksti. Kiteytetään yhdessä yrityksesi data selkeäksi visuaaliseksi esitykseksi.
06
Logon vektorointi
Tarvitsetko logosi vektorimuodossa? Vektorissa resoluutio ei rajoita logon käyttöä – voit käyttää sitä yhtä hyvin bussin kyljessä kuin tulitikkurasiassakin. Logon vektoroinnin hinta alk. 99 € (sis. alv 24 %).
07
PowerPoint-esityspohjat ja templatet
Kaipaako Powerpoint tai Google Slides -esityksesi ulkoasun päivitystä? Voin muokata jo olemassa olevan esityksesi visuaalisesti miellyttävään muotoon tai luoda kokonaan uuden, tarpeisiisi sopivan esityspohjan.
08
Kiireapu mainostoimistoille
Olen apunasi, jos tiimisi tarvitsee lisäkäsiä erilaisiin suunnitteluprojekteihin. Olen käytettävissä tarpeen mukaan satunnaisesti tai säännöllisesti, kaiken kokoisissa projekteissa.
10
Pienet muokkaukset ja muutostyöt
Minulta saat tarpeidesi mukaan pienetkin muutostyöt. Vaikkapa logon värin ja koon muuttaminen tai tuotekuvien kuvankäsittely ja syväys onnistuvat nopeallakin aikataululla.
11
Muuta mielessä?
Onko mielessäsi jotakin ihan muuta? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva toteutus!
Asiakkaat & yhteistyökumppanit
Tässä muutama esimerkki yrityksistä joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Palvelujani ovat käyttäneet mm:
Takaisin ylös