01 
Ulkoasun suunnittelu
Tarvitseeko tuotteesi ilmettä tai sen päivitystä? Olipa kyseessä mainos, tuote, tapahtuma tai palvelu, suunnitellaan yhdessä paras lopputulos markkinointisi tueksi
02
Animaatiovideot / logoanimaatiot
Elävöitä brändiäsi oivaltavalla logoanimaatiolla tai herätä mainoksesi eloon lyhyen ja ytimekkään animaatiovideon avulla. Kauttani saat videoosi myös yksilöidyn musiikin tai voiceoverin.
03 
Bannerit ja display-mainokset
Huomiota herättävä banneri on loistava tapa ohjata asiakas haluamaasi paikkaan. Voit valita tarpeidesi mukaan staattisen kuvan tai liikkuvan, animoidun bannerin – mediaan kuin mediaan.
04 
Printtimainokset
Painettu mainos on erinomainen tukimateriaali myynnillesi ja tehokas tapa jäädä vastaanottajan mieleen. Minulta saat mm. mainoslehtiset, ilmoitukset, oppaat ja muut graafisen suunnittelun palvelut.
05 
Infografiikka
Tutkimustuloksen, vertailun, prosessikuvauksen tai muun datan muuttaminen visuaaliseen muotoon. Kiteytetään yhdessä tarvitsemasi tieto selkeäksi visuaaliseksi esitykseksi!
06 
Logon vektorointi
Tarvitseeko logosi muuttaa vektoriksi? Vektorissa resoluutio ei rajoita käyttöä – voit käyttää logoasi yhtä hyvin bussin kyljessä kuin tulitikkurasiassakin. Logon vektoroinnin hinta alk. 80 € (+alv).
07 
Tuotekuvien käsittely
Ovatko tuotekuvasi huonolaatuisia tai kaipaavat syväystä tai muuta päivitystä? Voin olla apunasi yrityksesi tarpeiden mukaan.
08 
Kiireapu
Olen apunasi, jos tarvitset lisäkäsiä erilaisiin suunnitteluprojekteihin. Olen käytettävissäsi tarpeen mukaan säännöllisesti tai epäsäännöllisesti, kaiken kokoisissa projekteissa.
09 
Pienet muutostyöt
Minulta saat tarpeidesi mukaan pienetkin muutostyöt – vaikkapa logon värin ja koon muuttaminen tai muut pienet muokkaukset onnistuvat nopeasti.
Muuta mielessä?
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva toteutus!
Asiakkaita
Takaisin ylös