Sananen minusta
Moi! Olen Noora, pääkaupunkiseudulla toimiva graafinen suunnittelija. 
Koulutukseltani olen Metropolia AMK:n Graafisen Suunnittelun koulutusohjelmasta valmistunut Medianomi. Päätin opintoni keväällä 2016 ja siitä lähtien olen toiminut freelance-yrittäjänä. 
Kokemukseni on karttunut tehden visuaalista suunnittelua niin erilaisille digi- ja mainostoimistoille kuin pienemmillekkin yhdistyksille. Erilaisten visuaalisten tyylien omaksuminen on minulle helppoa ja pystyn viemään yrityksen visuaalisen ilmeen tehokkaasti käytäntöön. 
Viime vuosien aikana olen saanut mahdollisuuden työskennellä laajalla skaalalla eri toimialojen parissa, mikä on auttanut minua hankkimaan ymmärrystä erilaisten yritysten tarpeista.
Mielessä projekti jossa voisin auttaa?
Jos etsit luotettavaa graafikkoa joustavaan yhteistyöhön, olet oikeassa paikassa.
Olipa kyseessä mainoskampanja, animaatiovideo tai muu graafinen työ, tavoitteeni on aina varmistaa asiakkaan tyytyväisyys ja tarpeita vastaava, korkealaatuinen lopputulos.
Minulta saat nopeallakin aikataululla laadukkaat ja monipuoliset visuaaliset toteutukset yrityksesi koosta tai sijainnista riippumatta. Katso näytteitä töistäni ja lue lisää tarjoamistani palveluista täällä.
Jos mielessäsi on projekti jolle tarvitset toteuttajaa, pyydä rohkeasti tarjousta – se ei vielä sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva toteutus!